Hirdetés

Kétféle tájolással munkára fogható, ITX-es ház jött a Sharkoontól

A német cég újdonsága relatíve tágas belülről, és a porvédelemről sem feledkezik meg.

A Sharkoon egy állítva, illetve fektetve egyaránt használható, Mini-ITX-es deszkákat fogadó házzal gyarapította felhozatalát, amit Rebel C20 ITX-ként jegyeznek, és burkolati elemeit minden oldalról gazdagon perforálták a megfelelő szellőzés elérésének érdekében.


[+]

A (fektetve) 301 mm magas, 208 mm széles és 471 mm mély, 4 bővítőhelyes konstrukcióba 175 mm magasra nőtt processzorhűtő költöztethető be egy 365 mm hosszú videokártya társaságában, noha az előbbiből csak akkor fér el ekkora, ha oldalt nincs rögzítve ventilátor vagy radiátor. Az SFX/SFX-L formátumú tápegységünk legfeljebb 175 mm hosszúságú lehet, miközben 2,5 hüvelykes háttértárolóból maximum ötben, 3,5 hüvelykesből pedig egyben gondolkodhatunk. A becsavarozható légkavarók száma kilenc, de egy 360 mm-es radiátort is felfogathatunk a porszűrő betétekkel védett beltérben, míg a frontális kivezetések egy USB 3.2 Gen 2 Type-C konnektorban, két USB 3.2 Gen 1 Type-A csatolóban, illetve egy 3,5 mm-es audio jackben merülnek ki.


[+]

A 140 eurót kóstáló, üresen 6,2 kilogrammos géplaknak 10 euróval többért létezik egy olyan, C20 ITX RGB néven listázott változata, amelyet három darab 120 mm-es, szabályozható fordulatszámú és ARGB LED-ekkel meghintett szélgéppel, plusz az ezekhez tartozó, 14 effektet támogató PWM/RGB kontrollerrel értékesítenek. A világítást egyébként ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync vagy Gigabyte RGB Fusion 2.0 technológiákkal ugyancsak címezhetjük.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés