Új HDD-kkel segíti az Xboxokat a Seagate

A Game Drive termékcsalád a Hub és a Portable modellekkel bővült, ráadásul utóbbi kap egy speciális kivitelt is.

A Seagate már egy ideje kiszolgálja a Game Drive sorozatba szánt adattárolóival a helyhiánnyal küzdő konzoltulajdonosok igényeit, és most ismét bejelentettek pár HDD-t az Xbox One családhoz, illetve a Series S és X modellekhez, ráadásul mindegyik újdonság USB 3.2 Gen1-es interfészt használ.

Szó szerint a legnagyobb megoldás lesz a 206 x 128 x 49,2 mm-es Game Drive Hub for Xbox, amely 8 TB-os kapacitást kínál, de a működéséhez szükséges energiát nem tudja biztosítani az USB kábelén keresztül, így külső tápegységet használ. Némi extrát azért így is tud, mivel az előlapján egy USB Type-C és egy Type-A aljzat is található.

Seagate Game Drive Hub és Portable for XboxSeagate Game Drive Hub és Portable for Xbox Seagate Game Drive Hub és Portable for Xbox [+]

Némileg kisebbek lesznek a Game Drive Portable for Xbox megoldások, amelyek 2 vagy 4 TB-os kapacitást biztosítanak, viszont nincs szükségük dedikált tápegységre, elegendő energiát biztosít a funkciójuk ellátására az egy szem USB kábel. Innen ered a nevükben a hordozhatóságra utaló jelző.

Seagate Game Drive Portable for Xbox Halo Infinity dizájnnal
Seagate Game Drive Portable for Xbox Halo Infinity dizájnnal

A fenti modellek kinézete nagyon hajaz az Xbox Series X dizájnjára, még zöld LED-re is futotta. Ha azonban ez is kevés, akkor Game Drive Portable for Xbox kap egy speciális, Halo Infinite kiadást, amely 2, illetve 5 TB-os kivitelben, az említett játékhoz igazított külsővel próbálja meggyőzni a potenciális vásárlókat. Félve jegyezzük meg, hogy ezen a modellen bizony RGB LED-ek kaptak helyet, és valószínűleg jól kiegészítheti a limitált szériás, Halo Infinite tiszteletére tervezett Xbox Series X konzolt.


[+]

A Seagate mindegyik fejlesztésre két év garanciát, valamint adatmentő szolgáltatást kínál, amely a vásárlástól számítva három évig vehető igénybe, de ez nem minden országban érhető el. A külső merevlemezek szállítása már megkezdődött.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés