Hirdetés

Limitált példányszámú külső HDD-t hoz a PlayStation 4-hez a Seagate

A Game Drive sorozat részeként érkező újdonság a The Last Of Us Part II című játék előtt tiszteleg.

A Seagate jó ideje kínál már külső adattárolókat az aktuális konzolgeneráción belül a Microsoft és a Sony gépeihez. Ezek kivétel nélkül a Game Drive név égisze alatt futnak, és az Xbox One esetében a vállalat már a játékokra is rárepült, így speciális, adott témájú kivitelek is készültek, illetve készülnek.

Hirdetés

A PlayStation 4-hez való verziónál ezt eddig nem lépte meg a Seagate, valószínűleg a Sony nehezebben enged a licenc tekintetében, de most sikerült behúzni az egyik legnagyobb címet, ugyanis hamarosan megérkezik a The Last Of Us Part II és ehhez kínál a vállalat limitált példányszámú Game Drive külső merevlemezt.


(forrás: Seagate) [+]

A hardver maga gyakorlatilag megegyezik a hivatalosan licencelt, 2 TB-os kivitellel, a különbség igazából kimerül a látványban. Emellett a The Last Of Us Part II-re szabott verzió 2,5 mm-rel vastagabb, illetve 14 grammal nehezebb az alapmodellnél, de ezt valószínűleg a legtöbben észre sem veszik majd.

Az USB 3.0-s külső HDD-re természetesen feltelepíthető majd a The Last Of Us Part II, ehhez 100 GB-nyi szabad hely szükséges.

A Seagate Game Drive for PlayStation 2 TB-os verziójának The Last Of Us Part II című játékra szabott kivitele június végén érkezik, az ára pedig 85 font körül várható, vagyis nagyjából 10 fonttal drágább az alapmodellnél. Nagyon fontos viszont, hogy limitált példányszámú megoldásról van szó.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés