2017. október 20., péntek

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

A Roku befúrná smart rendszerét a tartalomszolgáltatók médiaboxába

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A terv, hogy okostévé szolgáltatásokat juttassanak el ezáltal a felhasználókhoz anélkül, hogy még egy dobozt kéne vásárolni.

Hirdetés

A Roku évek óta ismert smart rendszeréről, illetve erre épülő tévéfelokosító ketyeréiről, amelyekben nagy hangsúlyt helyeztek a különféle online stream szolgáltatásokra. A vállalat most azt találta ki, hogy a saját platformját megpróbálja kombinálni a tartalomszolgáltatók médiaboxával, ezáltal pedig létrejöhetne egy olyan mutáns doboz, amely egy személyben felelős a hagyományos tévéadások, illetve a netes tartalmak eléréséért.


(forrás: Flatpanels HD) [+]

Az ilyen hibrid set top boxok alkalmazásával értelemszerűen hely és pénz spórolható meg. Az Egyesült Királyságban már meg is állapodtak a Sky tévétársasággal, így ott hamarosan elérhetővé válik a szolgáltatás, de az egyelőre még nem világos, hogy ez milyen plusz költségeket jelent majd a felhasználóknak. A Roku egyébként jelenleg Ausztriában, Németországban és Ausztráliában is partnereket keres modelljéhez, és a jövőben a tervek szerint más országokban is elérhetővé válik a konstrukció.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.