Hirdetés

Megjött a Rockit Cool Alder Lake-hez való delid készlete

Nyilván nem szabad csodát várni a vállalat termékétől, de azért hasznos segítség lesz a hőmérsékleti mutatók kordában tartásához.

A Rockit Cool már a 6. generációs Intel processzorok megjelenése óta kínál saját tervezésű IHS-eket, illetve a CPU kupaktalanításához szükséges kellékeket, netán komplett készleteket, s most bemutatta legújabb fiókáját, az Alder Lake központi egységekhez való kitet.


[+]

A nemes egyszerűséggel Copper IHS Kit - Intel 12th Gen néven listázott csomagban lévő, CNC-zett rézkupak 9,5 százalékkal nagyobb hőátadó felülettel rendelkezik a gyári megoldáshoz képest, de ugyanazt a rögzítést használja, mint az eredeti, és teljes mértékben kompatibilis az EK, valamint Bitspower monoblokkokkal. Az i9-12900, i5-12600 és i5-12400-as sorozatú processzorokkal tesztelt apróságon megjelölték azt a részt, ahová a folyékony fém megy, így nem kell ezügyben találgatunk.


[+]

A cég állítása szerint az i9-12900K esetében akár 15 °C-os javulásra is számíthatunk, s bár ez a szám kissé optimistán hangzik, a korábbi tapasztalatokból kiindulva bizonyosan nyerünk majd néhány fokot a 33 dolláros újdonsággal. Az egyedüli szépséghiba az (a nyilvánvaló garanciavesztésen kívül), hogy ha meg szeretnénk vásárolni, csak a vonatkozó, 60 dolláros kupaktalanító szerszám (12th Gen Delid & Relid Kit) kosárba rakását követően tehetjük ezt meg. Ez mondjuk talán nem akkora probléma, hiszen erre egyébként is szükségünk lesz, és a két tétel együtt kedvezményes  80 dolláros  áron lehet a miénk.

Előzmények

Hirdetés