Hirdetés

RGB-mentes vezeték nélküli headset érkezik az ASUS-tól

A Delta S Wireless kettővel több kapcsolati módot kínál, mint ahány LED helyet kapott rajta.

Az ASUS hamarosan piacra dobja a ROG Delta S vezeték nélküli változatát, mely bár nagyfelbontású tartalmak megszólaltatására nem képes úgy, mint a vezetékes verzió, cserébe két kapcsolódási lehetőségével (USB Type-C-s, 2,4 GHz-es vevőegység és Bluetooth 5.0) és kétféle fülpárnájával (melyek plüss, illetve műbőr borítással rendelkeznek) kényelmesebb használatot tesz lehetővé.


[+]

Azt ugyan nem tudjuk, hogy a virtuális térhangzás megszólaltatására is képes hangszórók felé a lejátszott tartalom pontosan milyen komponensekből álló láncon halad keresztül, az viszont biztos, hogy az utolsó elem a gyártó saját fejlesztésű, 50 mm átmérőjű Essence drivere, melyből természetesen mindkét oldalon találunk egyet-egyet. A hangrögzítésért a házba épített, zajszűrős mikrofonrendszer felel, a hangerőket, illetve a médialejátszást pedig a készülékházon elhelyezett kezelőszervek segítségével vezérelhetjük.


[+]

A 318 grammos, 25 órás üzemidővel rendelkező, PC-vel, konzolokkal, valamint mobil eszközökkel is kompatibilis Delta S Wireless piacra kerülésével kapcsolatos információk egyelőre nem ismertek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés