Hibrid kapcsolós TKL klaviatúrát virított a Razer

A slim kialakítású, csuklótámasszal megtoldott konstrukció a 100 euró alatti szegmensbe érkezik.

A Razer egy alacsony profilú, TKL-es billentyűzetet készül piacra dobni, ami az Ornata V3 Tenkeyless nevet kapta, és kattogós/taktilis mecha-membrán hibrid kapcsolókkal jön, amelyek puha bottom outtal rendelkeznek.


[+]

Az ABS műanyagból gyártott kupakokat UV bevonattal látták el, így azok a megszokottnál jobban ellenállnak a kopásnak, illetve kisebb karcoknak, és a jobb felső sarokban dedikált médiavezérlők nyertek elhelyezést.


[+]

Belső memória ezúttal nincs, de a négy effektet (statikus, lélegző, hullám és színciklus) támogató, nyolczónás Chroma RGB világítás azért nem hiányzik az 1000 Hz-es polling rate-tel kommunikáló megoldás specifikációi közül. Kényelmünket egy mágnesesen rögzülő csuklótámasz igyekszik fokozni, és a választható kiosztások sorában az US ANSI, UK ISO, Nordic ISO, DE ISO, FR ISO, valamint IT ISO szerepel, miközben alul kábelvezető csatorna segít asztalunk rendezetten tartásában. A madzag fonott kivitelű, és az on-the-fly makrózás ugyancsak kipipálható.


[+]

A 2 éves garanciával megtámogatott, 90 eurót kóstáló periféria már előrendelhető a vállalat webshopjában, és szállítása várhatóan május 29-én veszi kezdetét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés