Hibrid kapcsolók és LED-ek az Xtrfy új billentyűzetében

A K3 névre hallgató klaviatúra a játékosokat próbálja meg megcélozni, a hívószó pedig ismét a Ninjas in Pyjamas.

Hirdetés

Új, hibrid kapcsolókra épülő billentyűzetet jelentett be az Xtrfy, K3 néven. Az alapvetően azért membrános megoldást használó klaviatúra a cég közleménye szerint érzésre a mechanikus megoldásokhoz áll közelebb, egész pontosan a Cherry MX Red kapcsolókra hasonló visszajelzést kapunk, 20 millió leütést elérő élettartammal.


[+]

Hogy aztán a valóságban ebből mi igazolódik be, azt nem tudjuk, a megadott specifikációk alapján mindenesetre egy standard 105 gombos billentyűzetet kapunk, speciális gombok nélkül, 1000 Hz-es lekérdezési sebességgel és 19 KRO-val. A szerkezet szilárdságát és súlyát egy fém alap biztosítja, így 1,1 kg-os tömeget kapunk, 444 x 137 x 43 mm-es méretek mellett. Ezeken felül számolhatunk némi por- és folyadékállósággal is, az USB csatlakozóban végződő kábel pedig 1,8 méter hosszú.


[+]

A „gamerségi” szintet a Ninjas in Pyjamas név mellett hatzónás RGB megvilágítás hivatott tovább emelni, amely a színek mellett többféle effektet is támogat – ezek kapcsolgatását a billentyűzet különböző gombjaira integrálták, és így jártak a médiavezérlő funkciók is. A K3 megjelenése novemberben várható, ajánlott végfelhasználói ára 80 euró.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xtrfy

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés