Immár gusztusos színkombinációkban feszít a Razer Enki Pro széke

A két friss modell beszerzése csak a vállalat webshopján keresztül lehetséges.

A Razer két új verzióval gyarapította az Enki Pro nevezetű forgószékének családfáját, név szerint az Enki Pro Koenigsegg, illetve Williams Esports Editionnel, amelyek mindössze színükben térnek el egymástól.


[+]

Az előbbi variáns sárga/fekete, az utóbbi kivitel meg kék/fekete köntöse öltözött, mialatt az Alcantarával borított párnázásuk szélein műbőr szegélyek találhatók, és ebbe az 53,3 cm szélességű ülőlap is beletartozik.

[+]

A 136 kilogramm teherbírású, acélvázas bútordarabok 166,5-204 cm magasra nőtt személyeknek biztosíthatnak komfortot, és kiszélesített vállrésszel rendelkező háttámlájuk 152 fokig dönthető. Kényelmünket finoman ívelő deréktámasz, 4D-s karfák, valamint egy mágnesesen rögzülő, memóriahabos fejpárna igyekeznek fokozni, miközben a Class 4-es gázliftből sarjadó, alumíniumból gyártott lábcsillagon 60 mm-es poliuretán görgők függnek.


[+]

Az egyetlen bibi talán csupán az árral van, hiszen a kígyós cég 3 év garanciával megtámogatott termékeinek dobozaira 1300 dolláros árcédulákat ragasztanak, ez pedig már a fiziológiai megváltással kacérkodó Herman Miller régióit ostromolja...

[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés