Hirdetés

Zombik és idegenek irtására gyúr az új Radeon Software

A 21.10.2-es szoftvercsomag három hibajavítással is szolgál.

Az AMD elérhetővé tette a 21.10.2-es verziószámú Radeon Software kiadást, amely a Back 4 Blood és a The Riftbreaker című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt.

Hirdetés

A fentiek túl a csomag pár hibát is javít, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Az Assassin’s Creed Origins futtatása nem eredményez mostantól TDR-t az egyes Radeon grafikus vezérlőkön
  • Dota 2 OpenGL módban való indítása nem járhat többet alkalmazás-összeomlással
  • Az OBS (Open Broadcaster Software) biztosan nem fut tovább a háttérben a felvétel leállítása, illetve az alkalmazásból való kilépés után

A 21.10.2-es verziójú, frissített Adrenalin 2020 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen és Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

A Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 21.10.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés