Hirdetés

Extra teljesítményt biztosít pár játékhoz az új Radeon Software

A 18.9.2-es eszközillesztő egy grafikai hibát is javít a Star Control: Origins alatt.

Az AMD elérhetővé tette a 18.9.2-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely az, F1 2018, a Shadow of the Tomb Raider, a Fortnite és a Star Control: Origins című játékhoz kínál frissített profilt. Ezekkel a 18.8.2-es eszközillesztőhöz viszonyítva rendre akár 3, 4, 5, és 17 százalékkal jobb lehet a Radeon RX Vega 64 VGA teljesítménye. Más grafikus vezérlők mellett is várható előrelépés, de ezeket az AMD konkrétan nem mérte ki.

Hirdetés

A fentiek mellett javításra került a Star Control: Origins című alkotásban előforduló grafikai hiba a részecskeeffektek megjelenítése szempontjából.

A 18.9.2-es verziójú, Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még az asztali Ryzen 3 2200G és Ryzen 5 2400G SoC APU-kat, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés