Qrio CamP3: tenyérbemászó kamera

Ha újra itt a nyár, és meleg az idő, az ember strandra jár... – és akár a zsebben haza is viheti élményeit a Qrio CamP3 V6000 multifunkciós kamerával, amely filmet, állóképet és hangot is képes felvenni, lejátszani. A készülék képminőségben, manuális beállításokban nem versenyezhet a 3CCD-s kamkorderekkel, azonban méretével, hordozhatóságával, könnyű kezelhetőségével és 64 900 forintos árával utcahosszat ver nehézsúlyú vetélytársaira.

Az optikai zoom nélküli, nyolcszoros digitális zoommal ellátott, három fókuszbeállítással (makró, porté és tájkép) rendelkező, egyszerűen kezelhető, kisméretű készülék a technikai adatok iránt kevésbé érdeklődők igényeit minden bizonnyal teljes mértékben kielégíti. A 3 megapixeles (interpolálva 6 megapixeles) CMOS érzékelővel szerelt felvevő háromféle tömörítési fokú, 640x480 pixel felbontású videofelvételek rögzítését biztosítja, amit egyebek mellett éjszakai üzemmód, többfajta fénymérés, beépített effektek, fehéregyensúly-állítás és szoftveres képstabilizátor is segít.

Fotók készítéséhez vaku áll rendelkezésre. Hang a beépített mikrofonon keresztül vehető fel önmagában és természetesen a videóhoz is. Az elkészült videókat (30fps XviD AVI), hang- (WAV) és képfájlokat (JPG) USB 2.0 csatlakozón keresztül egyszerűen a számítógépre tölthetjük. A készülék USB-s külső tárolóként is igénybe vehető és webkameraként is használható ezen a porton keresztül. Sőt, televízióra is köthetjük kompozit kábellel.

A kamera film-, zene-, hang- és képfájl-lejátszási képességeit a kihajtható, forgatható, 2 hüvelykes LCD-kijelző és a beépített hangszóró teszi lehetővé, azonban a WAV és MP3 lejátszásához sztereó fülhallgató is rendelkezésre áll. A készülék 1000 mAh-s Li-ion akkumulátorral érkezik, és SD kártyával bővíthető (maximum 1 GB). Méretei: 102 x 70 x 38 mm; a tömege akkumulátorral és kártyával együtt csak 140 gramm.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Qrio

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés