Újabb 10 gigabites hálózati kártyát szabadított ránk a QNAP

A gyártó kétportos megoldása támogatja az SR-IOV-t.

A QNAP egy 10 gigabites hálózati kártyával bővítette portfólióját, ami x8-os PCI Express 3.0 interfésszel dolgozik, és a hátulján két SFP+ konnektor állomásozik, négy állapotjelző LED társaságában.


[+]

A QXG-10G2SF-X710 típusjelű, 143,4 mm hosszú konstrukción egy passzív bordázat látja el a hűtés feladatát, és a csatlakozók sávszélessége az SMB Multichannel technológiának, illetve a port trönkölésnek köszönhetően összegyúrható, így érve el 20 Gbps-os adatáteresztést.


[+]

A hardvert NAS-okba és asztali számítógépekbe egyaránt beépíthetjük, s míg az előbbi esetén QTS 5.1 vagy QuTS hero h5.1 (vagy újabb) szoftverkörnyezetek egyikére van szükségünk, addig az utóbbinál Windows 11 22H2, Windows Server 2022 21H2, valamint Ubuntu 20.04 LTS platformokban gondolkodhatunk.


[+]

A processzorunkra nehezedő terhelés csökkentésének érdekében, SR-IOV segítségével közvetlenül allokálhatunk erőforrásokat a NAS-on futó virtuális gépekhez, és a 3 éves garanciával (nettó) 250 dollárra árazott termékhez egy normál méretű, továbbá egy félmagas I/O keretet kapunk a dobozban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • QNAP

Előzmények

Hirdetés