A kanyarban a Pure dokkolós DAB rádiója

Az angliai Pure azon cégek közé tartozik, amely komoly potenciált lát a sokszor, sokak által eltemetett digitális földi sugárzású rádióadásokban, és az ezek vételére alkalmas készülékekben. Az egyik legfrissebb ilyen, DAB, DAB+, DAB-, DMB-Radio kompatibilitást kínáló termékük a 280 dollárba kerülő Contour D1, amely persze FM rádióként is használható.

Pure Contour D1
Pure Contour D1 [+]

A monokróm LCD kijelzővel ellátott készülékre került egy dokkoló is, amely az Apple termékek fogadására képes. Ezenkívül vezeték nélküli úton is csatlakoztatható hozzá bármilyen a Bluetooth technológiával felvértezett termék, a modell konkrétan az A2DP és AVRCP profilok kezelését támogatja.

A két darab 3 hüvelykes full range hangsugárzóval megtámogatott masina maximális névleges kimeneti teljesítménye 20 watt, ami ebben a termékkategóriában teljesen rendben van. A 30,8 x 17,4 x 14,5 cm-es készülék beépített akkumulátorral nem rendelkezik, pedig azért a hordozhatóság ötlete adta volna magát.

A gyártó a termékleírásban lelkesen hangsúlyozza, hogy az újdonsággal együtt jár a cég saját, zeneszámokat, internetes rádiókat, podcastokat tartalmazó adatbázis elérését kínáló Pure Connect névre hallgató alkalmazása. Ám mivel ez egy ingyenes program, így bárki bármikor letöltheti iOS-re  vagy Androidra, így nem igazán világos, hogy mi benne az extra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Pure

Előzmények

Hirdetés