Hirdetés

Szokatlanul kompakt méretekkel érkezik a Prolimatech új CPU hűtője, a Lynx

Hirdetés

Super Mega, Genesis, Armageddon, bármelyik nevet is említjük a Prolimatech kínálatából, egyikről sem egy belépő szintű processzorhűtő jut eszünkbe, sőt a nemrég bemutatott Panther sem ebbe a kategóriába készült. Úgy tűnik, hogy a gyártónál változnak az idők, legújabb hűtőjük a Lynx (hiúz) ugyanis már pusztán a fizikai a méretei alapján sem illik a szokásos felhozatalba.


[+]

A 125 x 159,5 x 30 mm-es méretekkel rendelkező 478 grammos hűtőnél természetesen hőcsöves megoldást alkalmazott a gyártó, amihez összesen három darab 6 mm átmérőjű nikkelezett heatpipe-ot használtak fel. A vékonyka torony alumínium lamelláira egy PWM szabályozással ellátott 120 mm-es ventilátort aggatott a gyártó, aminek fordulatszáma 800 és 1600 rpm közötti tartományban működik. A gyártó sajnos egyelőre a légkavaróval kapcsolatosan nem közölt pontos technikai paramétereket, így sem a légszállítás, sem pedig a zaj nem ismert.


[+]

A 28 euróba kerülő Prolimatech Lynx kizárólag az Intel LGA1155/1566, valamint az AMD AM2(+) és AM3(+) foglalatokkal kompatibilis.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés