Hirdetés

Programajánló: egész országon átívelő rendezvénysorozat várja a játékosokat!

Az Országos Gaming Expo két hónapon keresztül kötheti le az eSport iránt érdeklődők figyelmét.

Az eSport lassan olyan méretűre nő, hogy hazánkban is országos szintű rendezvénysorozatot lehet építeni rá, és ezt a szerepet töltené be az Országos Gaming Expo, vagyis az OGEX 2022. Ezen amatőr játékosok, versenyzők, kikapcsolódásra, valamint gaminggel, illetve eSporttal megismerkedni vágyók találkozhatnak egymással, miközben kipróbálhatnak különböző videojátékokat, társasjátékokat, emellett videojátékos kompetenciafelmérésben, és egyéb fizikai aktivitásban vehetnek részt. Sőt, Star Wars kiállítás, retro játékok és autószimulátorok sem hiányozhatnak a minden korosztályt megszólító eseményről.

Az Országos Gaming Expo lesz első olyan országos gaming rendezvénysorozat, amely két hónapon keresztül az egyes megyeszékhelyeken kerül megrendezésre, és a roadshow keretein belül lesz megtartva FIFA22 országos eSport verseny, amely a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) versenykiírása alapján valósul meg.


[+]

A rendezvény szórakoztató és szakmai részéről műsorvezetők, eSport szakértők és influencerek gondoskodnak, így mindenki megtalálja azokat a területeket, amelyek miatt érdemes ellátogatni az Országos Gaming Expo egyes állomásaira. Ennek főszervezője az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület (Esportmilla), a teljes eseménysorozatról pedig az Esport1 stábja, szakértői csapata tudósít és közvetít.

Az OGEX 2022 rendezvénysorozat február 18. és április 22. között kerül megrendezésre az ország nagyobb városaiban. A pontos időpontokról az alábbi oldalon lehet tájékozódni. A belépés minden esetben ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit az előbbi linken keresztül online, vagy éppen a helyszínen is el lehet végezni.

Előzmények

Hirdetés