Pihekönnyű egér, ezúttal a Sharkoontól

Fontos dolog a piaci rések betömése: a sikkes újdonság gondol a tripofóbiás felhasználókra és a macskatulajokra is.

Nem kérdés, hogy a méhsejtes burkolatú egerek egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a piacból, így a Sharkoon is jegyet váltott a(z üdvözlendő) trendvonatra: bemutatkozik a pehelysúlyban induló, mindössze 62 grammos Light² 200 rágcsáló.

[+]

A gyártó egy kisebb csavarral fejelte meg a történetet, hiszen a lyukacsos felületektől iszonyodó vásárlók a moduláris dizájnnak hála egyetlen mozdulattal lecserélhetik a mágnesesen rögzülő, kissé szellős tenyértámaszt egy teli műanyag példányra, ami csak 3 grammal növeli meg az 50 eurót kóstáló kurzorkergető össztömegét. Ráadásként a dobozban mellékelnek még három, cserélhető CPI gombot is, melyek különböző méretűek és színűek.

[+]

A hatgombos, 120 mm hosszú, 66 mm széles és 42 mm magas periféria belsejében amúgy egy 400 IPS-es és 50 G-s, hét lépcsőben 16 000 cpi-ig skálázódó PixArt PMW 3389 szenzor dolgozik, miközben a bal és jobb klikkek alatt "húszmilliós" Omron kapcsolók tanyáznak. Az eszköz makrózásával és egyéb beállításaival a hivatalos weboldalról letölthető driver segítségével mókolhatunk, és ténykedésünk eredménye 5 profilban kerülhet elmentésre a 64 kB-nyi fedélzeti memóriában.

A csúszásban PTFE tappancsok asszisztálnak, az 1,8 méteres, harisnyázott kábel flexibilis, végén pedig egy aranyozott USB csatlakozó fityeg. Nem a játékról szólna a fáma, ha nem lenne meg a kétzónás, címezhető RGB világítás, de mivel arról szól, így megvan.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés