Könnyű Sharkoon egér a 10 000 forintos határ környékén

A Light² termékcsalád bővült egy 78 grammos, PixArt PAW 3327-es érzékelőt használó modellel.

A Sharkoon bemutatta a Light² S névre keresztelt, nyolcgombos rágcsálóját, amelynek "mellkasában" egy 220 IPS-es, 30 g-s, 200-tól 6200 cpi-ig skálázódó PixArt PAW 3327 szív dobog. A mostanában oly divatos lyukacsos burkolat jelen esetben egy kissé megtévesztő, ugyanis a 126 mm hosszú, 66 mm széles és 40 mm magas eszköz tömege 78 gramm, ami ugyan egyáltalán nem számít soknak, de a gazdagon perforált kültakaró lényegesen kevesebbet sugall. A balkezesek fellélegezhetnek, mert bár a szimmetrikus formavilág nem ritka az egerek között, a két plusz oldalgomb nem csupán a bal, de a jobb térfélre szintén felkerült, amivel már kevésbé gyakorta futhatunk össze.


[+]

A fő klikkek alatt "10 milliós" Omron kapcsolók tanyáznak; úgy véljük, Omron D2FC-F-7N(10M)-ekről van szó. Nem csak 5 cpi fokozatot határozhatunk meg (természetesen on-the-fly válthatunk köztük és indikátor LED-ünk is van hozzá), de a különféle beállításainkat tartalmazó profilok száma is legfeljebb 5 lehet, amelyek aztán a 16 kB-nyi fedélzeti memóriába menthetők.


[+]

A periféria hasán négy darab (100 százalékos) PTFE tappancs állomásozik a sarkokban, a sztenderd 1,8 méter hosszúságú, paracord-szerű kábel végén pedig aranyozott USB csatlakozó fityeg. Természetesen a címezhető, 16,8 millió színű RGB fényorgona sem hiányozhat, ami a patkányon körbefutó csík formájában teszi tiszteletét.

A kurzorkergető már megvásárolható státuszban leledzik, és 25 eurót kell érte a kasszánál hagynunk, ami hazai viszonylatban nagyjából 10 000 forintot fog jelenteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés