Bővül a Cooler Master pille egereinek felhozatala

A gyártó MM710-ese megkapja a beígért színű/felületű burkolatokat, és nyakunkon az RGB-s fényárban úszó variáns is.

A napokban jelent meg tesztünk a Cooler Master legújabb kreálmányáról, az MM710-es típusjelet viselő rágcsálóról, mely 53 grammos tömegével, parakábelével és high-end (PixArt PMW 3389) szenzorával szinte azonnal belopta magát a szívünkbe.


[+]

Az ominózus cikkben már elhintettük, hogy az eszköz nem csak mattfekete burkolattal, de annak fényes ("glossy") változatával, továbbá matt-fehér és fényes-fehér kombinációkban szintúgy elérhető lesz, illetve MM711 néven érkezik egy RGB LED-ekkel megspékelt, pár grammal nehezebb verzió is, szintén négyféle, lyukacsos kültakaróval. Szerencsére nem kellett sokat várnunk, az idő elérkezett!


[+]

Olvasóink a pontos technikai részleteket - és a hozzájuk tartozó méréseket - megtalálhatják az első paragrafusban már említett írásban. Annyival kiegészítenénk az ott megjelent sorokat, hogy a november 29-én útjára induló MM711-es mintegy 10 dollárral lesz drágább a puritán, fényorgonától mentes modellnél, így hazai viszonylatban (pár héttel később) mi 20-22 000 forintot saccolunk arra az árcédulára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés