Hagyományos talp és nyak nélküli darabbal bővül a Philips DesignLine tévészéria

A Philips DesignLine tévé sorozata évek óta érdekes színfoltja a tévé piacnak. A különleges külsejű darabokat tömörítő család 2013-ban két új taggal, egy 46 (46DL8908) és egy 55 (55PDL9809) hüvelyk képátlójú darabbal bővül.

Philips DesignLine 2013
Philips DesignLine 2013 [+]

A modellek nem rendelkeznek hagyományos értelemben vett talppal és nyakkal, ehelyett egy masszív állványt pakoltak a tévék alá. A végeredmény így kicsit hasonlít a Loewe és a Bang & Olufsen néhány készülékére, azt leszámítva hogy azoknál az alsó részbe egy komoly hangrendszert is építettek, azonbab itt ilyesmiről nem szólnak a hírek.  A vékony kávákkal ellátott termékekből nem hiányzik az Ambilight technológia, biztosítják a 3D tartalmak megjelenítését, amihez az aktív shutteres képalkotási eljárást használják. Megkapták a cég saját Perfect Pixel HD névre hallgató képjavító technológiákat tartalmazó csomagját, amelynek szerves része az a Perfect Motion Rate nevű interpolációs megoldás, ami a cég közleménye szerint akár 1400  hertzes képfrissítési ráta elérését is lehetővé teszi.

Philips DesignLine 2013
Philips DesignLine 2013 [+]

A továbbfejlesztett okostévé rendszer része a számos alkalmazás mellett egy nyílt böngésző, sőt a felhasználónak arra is módja nyílik, hogy az Androidos telefonjáról streameljen tartalmakat. A személyi mobil eszköz egyébként emellett a  QWERTY billentyűzettel ellátott távvezérlő kiváltására is alkalmas. Az Edge LED háttérvilágítású különleges, valószínűleg sok vitát kiváltó LCD televíziók a második negyedévben kerülnek a boltok polcaira egyelőre még ismeretlen áron.

 

Előzmények

Hirdetés