Pentium 4-es Toshiba notebook

Hirdetés

A Toshiba Satellite A20-S103 "motorja" egy 2,8 GHz órajelű Pentium 4-es processzor. Ehhez társul 256 MB DDR266-os memória, egy 40 GB-os merevlemez, egy 1024x768 képpont felbontású, 15 colos TFT, valamint egy DVD-olvasó/CD-író kombó meghajtó.


Forrás: www.chip.de

További fontos kiegészítő a Trident XP2 grafikus chip 32 MB DDR-RAM-mal, három USB 2.0- és egy párhuzamos port, az integrált modem, az integrált LAN. A készüléket felkészítették a WLAN-eszközök használatára is. A notebook képét egy külön gomb (és jelkimeneti csatlakozó) segítségével akár a televízióra is kitehetjük. Hasznos lehet az SD memóriakártya-slot is, amelynek segítségével átmásolhatjuk a termék winchesterére a digitális fényképezőgépek és kamerák, PDA-k, vagy MP3-lejátszókon tárolt képeket, adatokat és zenei fájlokat.

A Toshiba a Satellite A20-S103-hoz mellékeli a Windows XP Home Edition operációs rendszert, a WinDVD DVD-lejátszó programot, valamint a Microsoft Works 7.0-ás verziójú irodai alkalmazást. Az 1300 euróba kerülő laptopra a gyártó kétéves teljeskörű és cseregaranciát vállal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés