Bemutatkozott a Pandigital tablet triója, a Star, a Nova és a Planet

Hirdetés

Ugyan jó néhány távol-keleti, vagy éppen a világ más tájain megjelenő tablet gyakran sajnos nem ér el Európába, azért szeretünk ezek közt is szemezgetni, hiszem egész érdekes versenyzők jelennek meg néha, és ha máshogy nem is, általában azért interneten szinte mindegyikük megrendelhető.

Pandigital Star
Pandigital Star [+]

A Pandigital új tabletei áraival biztosan felhívja magára a figyelmet. Három új modell jelent meg a kínálatukban, a Star, a Nova és a Planet típusok, melyek mindegyike 7”-es modell, így különbség inkább a felszereltségükben van, na meg az operációs rendszerükben is, mivel az Android 2.3-mal ellátott Nova kivételével a másik kettőre 2.2-es Android került.

Pandigital Planet
Pandigital Planet [+]

Az augusztus közepén megjelenő Star típus, avagy az R70B200 modell mindössze 159 dollárba fog kerülni. Ezért az árért a tabletbe 256 MB memóriát, 2 GB flashalapú háttértárat, microSD olvasót, IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi kártyát, sztereó hangszórókat, valamint mini USB és micro HDMI portokat sikerült belepasszírozni, kijelzőként pedig egy 800x480 pixeles felbontású Active Touch LCD megjelenítő kapott helyet rajta.

Pandigital Nova
Pandigital Nova [+]

A Planet (R70A200) és a Nova (R70F400 / R70F452) készülékek szállítását már a héten megkezdik, a boltok polcaira 189 dolláros árcédulával kerülnek ki. Mindkettőnek 800x600 képpontos érintőképernyője van, de egyébként ugyanúgy megtalálható bennük az N-es Wi-Fi, a sztereó hangszórópár, a microSD kártyaolvasó is, mint a Starban. A különbség, hogy a Planet 2 GB-os tárolóval és mini HDMI csatlakozóval, a Nova pedig 4 GB háttértárral és micro HDMI aljzattal érkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés