Onkyo X-U1: minimalista, letisztult mikro hifit dobott piacra a japán cég

Bár a mikro tornyok szegmensét még mindig a noname márkák kétes minőségű termékei uralják, szerencsére a nagy gyártók is jelentkeznek időről-időre újdonságaikkal. Így például az audio rendszereiről ismert Onkyo is, amely bejelentette, hogy piacra dobja X-U1 típusjelzésű termékét.

Onkyo X-U1
Onkyo X-U1

A 30 wattos maximális teljesítmény teljes mértékben hozza a kategóriától elvárt szintet. A modell képes az IDTagek kiolvasására, amelyeket a viszonylag nagyméretű LCD kijelzőn jelenít meg, a könnyebb kezeléshez pedig egy távirányító járul hozzá. Mostanában egy-két ilyen jellegű készülékből már kispórolták a CD-lejátszót, de az Onkyo mérnökei ez esetben hűek maradtak a hagyományokhoz. A modell a gyári lemezek mellett természetesen elboldogul az írt és újraírt korongokkal is.

Csatlakoztatható hozzá egy dokkoló, amelynek segítségével a különféle Apple eszközökön tárolt zenei anyagok is könnyen és gyorsan lejátszhatóak, de az USB porton keresztül más egyéb hordozható eszközökön található számok is megszólaltathatók, sőt arra is képes, hogy az éppen lejátszott CD lemez dalait egy külső USB-s adattárolóra másolja MP3 formátumban. Az Onkyo X-U1 Japánban már megvásárolható, körülbelül 430 dollárt kell érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés