Noteszgépek hangszóróját váltja ki a Logitech AudioHub

Különleges felépítésű, noteszgépekhez passzoló, USB-elosztóval egybeépített 2.1-es hangszórókészletet jelentett ma be a Logitech AudioHub néven. Az elegáns formájú, egy házba épített hangszórórendszer a hordozható számítógépek mögött helyezhető el, a két oldalsó hangszóró távolsága pedig bizonyos keretek közt állítható, a szett így egyformán passzolhat a kisméretű szubnoteszekhez és az asztaligép-helyettesítő monstrumokhoz.

A mindössze kilenc centiméter magas AudioHub USB-s hangrendszer, azaz működése teljesen független a számítógépbe épített hangkeltőtől. A rendszer csatlakoztatása így a hagyományos, 3,5 milliméteres jackdugó helyett egy USB csatlakozóval történik, ez biztosítja egyben a dobozon található három USB port működését és az erősítő áramellátását is. Bár a csatlakoztatáshoz elég egyetlen kábel, a vezetékek összegubancolódása (mely különösen az USB-elosztó használata esetén fenyeget) a házon található kábelfogóval elkerülhető. Az AudioHub-ra némítógombot is helyezett a gyártó, a hangszórók így az USB-hub áramtalanítása nélkül is kikapcsolhatók.

A Logitech AudioHub októberben jelenhet meg a hazai forgalmazók választékában. Az eurózónában 99 eurós javasolt fogyasztói áron forgalomba kerülő, USB-hubbal egybeépített notebook-hangszóró magyarországi ára egyelőre még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés