Új notebook-kiegészítőkkel gazdagodik a Logitech kínálata

A főképp beviteli eszközökben és multimédiás kiegészítőkben utazó Logitech ma bejelentette, hogy több új termékkel egészíti ki noteszgépek mellé szánt, Notebook Essentials névre keresztelt választékát. A vállalat tavaly mutatta be Alto márkájú, notebookállvánnyal egybeépített billentyűzetét, ez a típus most két új társat kap az Alto Connect és az olcsóbb Alto Express személyében.

Akárcsak elődjük, mindkét új eszköz alapvetően a kényelmesebb noteszgéphasználatot hivatott elősegíteni azzal, hogy a hordozható számítógép kijelzőjét megemelik, ezzel a normál használat során jelentkező fokozott nyak-gerinc terhelést szinte teljesen kiküszöbölve. Az USB hub-ot is tartalmazó, kereszt alakú Alto Connect egyik USB portja az állvány elejére került, így a felhasználók ide könnyedebben csatlakoztathatnak zenelejátszót, pendrive-ot vagy egyéb, gyakran használt USB-s eszközt. Az állványzat kábelvezető rendszere megakadályozza a vezetékek összegubancolódását, mindemellett diszkréten elrejti saját kábelét, ha éppen nincs rá szükség. A notebookot a négy sarokban gumírozott érintkezési pontok tartják stabilan a helyén.

Elegáns megjelenésű, ugyanakkor megfizethető notebookállványnak ígérkezik az Alto Express. Az áttetsző, gumírozott előlapú, egyébként kemény műanyagból készült állvány semmilyen különleges extrát vagy képességet nem kínál a vásárlónak, cserébe a dobozra barátságos árcédula kerülhet majd.

Az új Alto állványok júliusban jelenhetnek meg a boltok polcain, az Alto Connect javasolt fogyasztói ára 80 euró, az Alto Express típusért pedig 30 eurót kérnek majd (előbbi nagyjából 20 000, utóbbi pedig 7 500 forintnak felel meg jelenlegi árfolyamon számítva). A Logitech az új állványok mellett egyebek mellett notebooktáskákat, USB hub-ot és vezeték nélküli numerikus billentyűzetet is piacra dob a nyáron, illetve kora ősszel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés