Hirdetés

Munkára tervezte 25"-es monitorját a BenQ

Hirdetés

A professzionális sorozatba tartozó 27 hüvelykes PD2700Q után a BenQ egy kisebb, 25 hüvelykes képátlójú kijelzőt is piacra dobott PD2500Q név alatt. Az úgynevezett "dizájner" monitor pozícióját tekintve nem okoz meglepetést, hiszen a nagyobb modellt másolja, azaz elsősorban az animációkkal foglalkozó dizájnereket és CAD/CAM tervezőket célozza, így a 100% sRGB és Rec. 79 színtérlefedettség is borítékolható, akárcsak a gyárilag kalibrált IPS panel és a Technicolor tanúsítvány.


[+]

Ami a bővebb technikai paramétereket illeti, hűek maradtak a 2560x1440 képpontos felbontáshoz, amihez 178 fokos betekintési szögek, 1000:1 kontrasztarány és 350 cd/m² maximális fénysűrűség társulnak, utóbbi villogásmentes LED-es háttérvilágítással. A 8 bites panel 16,7 millió szín megjelenítésére képes, válaszideje 4-14 ezredmásodperc – a gyorsításra vonatkozó beállítástól függően.


[+]

Az állványa minden irányban állítható, van portrémód is, és gondoskodtak USB 3.1 Gen1 hubról valamint sztereó hangszóról is. Csatlakozópanelját HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort és 3,5 milliméteres fejhallgató jack négyes alkotja.


[+]

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a BenQ mikor és mennyiért kívánja piacra dobni az új modellt, de árban viszonyíthatunk a nagyobb modellhez, amit 136 000 forint körüli bruttó áron már haza lehet vinni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • BenQ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés