Multimédiás kézi készülék az Archostól

Az Archos AV380 típusú termék a korábbi AV320 és AV340 modellek utódja. A készülék főleg azoknak hasznos, akik útközben sem tudnak lemondani a digitális szolgáltatásokról (filmekről, zenéről, képekről). Az eszközt használhatjuk hordozható videorekorderként, amellyel bármilyen forrásból felvehetünk egy-egy műsort, amit az AV380 azonnal MPEG-4 formátumban tud rögzíteni.


Forrás: www.hardware-mag.de

Egy 3,3 Megapixeles, zoom-funkcióval is ellátott kamerának köszönhetően a készülék digitális fényképezőgépként is bevethető. A kész digitális fotókat pedig a CompactFlash és a SmartMedia formátumokat támogató memóriakártya-olvasó segítségével be is másolhatjuk. Mindezen funkció-gazdagság miatt az Archos AV380 meglehetősen drága, hiszen ára 1000 euró.

A ZDNet.de német internetes oldal értesülései szerint a multimédiás ketyere egy beépített 80 GB-os merevlemezzel is rendelkezik. A videókat vagy a képeket a 3,8 colos színes kijelzőn tudjuk megtekinteni. A gyártó számításai szerint a 80 GB-os winchesterre körülbelül 20 ezer darab CD-minőségű MP3-fájl fér el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés