MP3-lejátszó az Archostól

Az Archos Ondio 128 SP típusú eszköz mérete 81x24x25 mm, súlya 60 gramm. A beépített 128 MB-nyi Flash-memóriának köszönhetően akár kétórányi, 128 kBit/s-os, CD-minőségű zenét is tárolhatunk. Az integrált kártyaolvasóba MultiMedia Card típusú memóriakártyákat tehetünk, segítségükkel növelhetjük a tárolókapacitást.

Az MP3-lejátszót használhatjuk adatok tárolására is, ugyanis az USB 1.1-es portnak köszönhetően, az MP3-as számokat és a fájlokat a számítógépről át is tölthetjük a készülékre. Az Archos Ondio 128 SP kompatibilis a Windows 98 SE és a Mac OS 9.2, illetve az ezeknél újabb operációs rendszerekkel is.



A készüléknek van egy 112x64 képpontos LCD-kijelzője, a beállításokat a menügombokkal és egy irányítókereszt segítségével végezhetjük el. Többek között állíthatunk a hangerőn, a basszuson, a különböző lejátszási módokon és a hangmagasságon.

A lejátszó mellett a csomag része még egy USB- és egy sztereó audiókábel, egy sztereó fejhallgató, egy telepítőlemez, egy használati útmutató, három AAA-elem és a MusicMatch szoftver. A három elem körülbelül 10 órás üzemidőt biztosít. A MusicMatch program segítségével az Audio-CD-ken található zenei fájlokat átalakíthatjuk MP3-as számokká. Az Archos Ondio 128 SP ára 99 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés