Az MSI kompakt klaviatúrája kicsit talán túlzásba vitte a gamerséget

A háromféle kapcsolóval kapható típus leválasztható madzaggal, háromszintű döntéssel és picit szokatlan vonalvezetésű kupakokkal jön.

Az MSI egy TKL kivitelű, alumínium fedőlapos mechanikus billentyűzetet tolt ki a gyárkapun, ami a lebegőgombos dizájn jegyében született, és egy már piacon lévő, szerkesztőségünket korábban megjárt modelljének a helytakarékos változata.


[+]

A Vigor GK50 Elite TKL névre hallgató, 1,8 méter hosszúságú USB Type-C/Type-A kábellel érkező periféria lineáris Kailh Red, kattogós/taktilis Kailh Blue vagy ugyanilyen karakterisztikájú, ugyanakkor rövidebb úton járó és a leütést az átlagnál hamarabb regisztráló (3,6/1,8 mm) Kailh Box White kapcsolókkal választható, amelynek dobozszára nem csak a por ellen védi jobban a switch belsejét, de a kupakok is némileg stabilabban ülnek meg rajta. Ezeknek anyagára a sajtóanyag nem tér ki, szóval borítékolnánk az ABS plasztikot, azonban a nyolcszögletű formájuk egészen egyedinek mondható.

A Mystic Light Sync technológiával gombonként címezhető világítással rendelkező, mérlegen 617 grammot nyomó tasztatúra fedélzeti memóriája háromprofilos, és dőlésszöge három szinten állítható be (0, 3, valamint 7 fok). A lábpárak érdekessége, hogy nem hátrafelé, hanem oldalra hajthatók ki, és ezekről sem spórolták le a csúszásgátló gumitappancsokat.


[+]

Az ANSI és ISO kiosztásokkal egyaránt készülő termékhez egy kupakszedő csipeszt, két konvex billentyűsapkát (Control, illetve Alt) és egy lélegző szövetből lévő hordszütyőt csomagoltak extra gyanánt. Az újdonság vételárát egyelőre nem közölték, viszont a numerikus paddal ellátott verzió alapján 25-30 000 forint közti összeget tartunk valószínűnek.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés