Középkategóriás Twin Frozr grafikus kártyákkal támad az MSI

Hirdetés

Az MSI két grafikus kártyával bővítette a minőségi alkatrészeket használó Twin Frozr széria kínálatát. Az NVIDIA GeForce GTS 250 modellre épülő termékek 512 MB-os és 1 GB-os verzióban kerülnek forgalomba. A hűtésről a vállalat saját tervezésű rendszere gondoskodik, melynek alumíniumbordájába három hővezető cső került. A borda túlmelegedése ellen két darab hőmérséklet-vezérelt ventilátor dolgozik.

A gyárilag tuningolt termékek a G92 kódnevű grafikus processzor 55 nm-es gyártástechnológiával készülő változatára épülnek, ami 128 stream processzorral és 64 textúrázó csatornával dolgozik. A lapka mindkét kártyán 760 MHz-es mag- és 1836 MHz-es shaderórajelen működik, a GDDR3 szabványú fedélzeti memória pedig effektív 2300 MHz-en ketyeg.

A DirectX 10-zel kompatibilis kártyák PCI Express 2.0 csatolóba illeszthetők, a hátlapon pedig mindkét modell esetében két darab DVI kimenet található. A termékek egy-két héten belül megjelennek az európai piacon. Az ajánlott fogyasztói árukról egyelőre nincs hivatalos információ, de a webáruházak 115 és 125 eurót jósolnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés