Hirdetés

Végre elkészült az MSI ultraszéles QD-OLED monitorja

A még tavaly megszellőztetett, játékosoknak szánt modell korrekt színeket és képfrissítést ígér, de a felszereltségére sem panaszkodhatunk.

Hirdetés

Az MSI bemutatta legújabb gaming monitorját, a 34 hüvelykes kvantumpontos OLED panellel szerelt, 175 Hz-es MEG 342C QD-OLED-et. Az 1800R íveltségű, 3440x1440 pixeles felbontással dolgozó, AMD FreeSync Premium Prót hadrendbe állító megoldás natív kontrasztja 1000000:1, és bár adaptív fényereje tipikusan 250 cd/m², a VESA DisplayHDR True Black 400 minősítés tudatja a leendő vásárlóval, hogy van ennél feljebb is (a HDR csúcs a termékoldal alapján 1000 cd/m²).


[+]

A 0,1 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltással büszkélkedő, 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes kijelző 139,1/99,3/97,8 százalékos sRGB/DCI-P3/Adobe RGB színtérlefedettséggel rendelkezik, miközben hátulján egy DisplayPort 1.4a, két HDMI 2.1 bemenet, egy videojelet, illetve 65 wattnyi energiát közvetítő USB Type-C csatlakozó és négy USB 3.0 kapu nyert elhelyezést a három audio jacken kívül.


[+]

A PiP/PbP képességekkel, valamint KVM switch-csel megáldott konstrukció állványzata emelhető/süllyeszthető, továbbá dönthető, és természetesen a VESA rögzítőpont sem hiányzik róla, ami ezúttal 100 x 100 mm-es változatban lett felsorakoztatva. A variálható képfrissítési ráta remekül működik PlayStation 5 konzollal, és az aktív zajszűrős mikrofonnal megfejelt káva alsó részén egy SpectrumBar nevezetű fénycsík található, amely többféle effektet tud, plusz a Glow Sync funkciónak hála a világítás a képernyőn zajló eseményekhez szinkronizálható. Ha hihetünk a pletykáknak, a március elején debütáló típus vételára (nettó) 800 dollár környékén lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés