Hirdetés

Igen fürge VA panelt kapott az MSI új, MAG szériás monitora

Az ívelt kivitelű modell jó kontrasztot, továbbá színeket ígér, és egyszerre két jelforrásból jeleníthet meg képet.

Hirdetés

Az MSI kijelzőkínálata egy 27 hüvelykes, Full HD felbontással dolgozó megoldással egészült ki, ami 280 Hz-es Rapid VA panellel érkezik, és a MAG 274CXF típusjelet viseli.


[+]

Az 1500R íveltségű, Adaptive Sync-es periféria tipikus fénysűrűsége 300 cd/m², mely értékhez 4000:1 statikus kontrasztarány és 0,5 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltás társul. Az FRC segítségével elénk kerülő színek száma 1,07 milliárd, miközben az sRGB/DCI-P3/Adobe RGB színterek 123,3/92,2/88,3 százalékban fedhetők le, és az OSD menüből egyebek mellett elérhető a PiP/PbP képességek párosa, a sötét képrészleteket kiemelő, egyben fényerőt, valamint szaturációt állító AI Vision funkció, illetve a 120 Hz-es, dedikált konzol mód.

A külső adapterrel hajtott, egyelőre kérdéses vételárú konstrukció kábelvezető bilinccsel rendelkező talpa csupán dönthető, viszont szabadon hagyja a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpontot, amire így szükség esetén gond nélkül fel tudunk fogatni egy mini PC-t. A HDR Ready plecsnivel ellátott készülék hátulján egy 1.2a verziójú DisplayPort, két HDMI 2.0b bemenet, plusz egy fejhallgató kimenet található.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés