Hirdetés

27 hüvelykes, játékra szánt kijelzővel újít az MSI

A cég MI-vel kacérkodó megoldásának képfrissítési frekvenciáját 250 Hz-ig srófolhatjuk fel.

Az MSI egy 27 hüvelykes gaming monitorral bővítette termékpalettáját, amelynek érdekessége, hogy a maximális képfrissítési rátája kicsit eltér a megszokott értékektől, ugyanis tuninggal 250 Hz-ig húzható.


[+]

A MAG 27C6X névre hallgató, Adaptive-Sync technológiát is támogató konstrukció 1500R íveltségű VA panele Full HD felbontással dolgozik, amihez 250 cd/m²-es tipikus fénysűrűséget, a kategóriában átlagosnak számító 3000:1 statikus kontrasztarányt és 1 ezredmásodperces MPRT válaszidőt társít. A HDR Ready plecsnivel érkező képernyő FRC segítségével 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni 99/80/77 százalékos sRGB/Adobe RGB/DCI-P3 színtérlefedettség kíséretében, és bár talpazata csupán dönthető, a 100x100 mm-es VESA rögzítőpontot nem felejtették le róla a tervezők. Mivel az állvány nem ehhez csatlakozik, a furatokra felfogathatunk egy mini PC-t, ha úgy tartja kedvünk.


[+]

Az OSD menüből természetesen elérhető a 120 Hz-es konzol mód, és az AI Visionként emlegetett funkció MI algoritmusok révén kiemeli a képen sötétbe burkolózó részleteket, miközben a fényerőt és a szaturációt is optimalizálja.


[+]

A mintegy 82 000 forintért már hazánkban is megrendelhető (de várhatóan csak május vége felé szállításra kerülő), HDMI CEC-et támogató apparátus fedélzeti konnektorainak sorában egy DisplayPort 1.2a, két HDMI 2.0b, valamint egy 3,5 mm-es jack interfészt üdvözölhetünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés