Hirdetés

Minimalista Chieftec ház tápegységgel a belsejében

Hirdetés

A Chieftec bejelentette a Flyer sorozatba tartozó, FS-01B-U3 jelzésű számítógépházát, mely dizájnjával leginkább a retró vonalat idézi. Legalábbis a belső kidolgozása a mai modernebb trendeknek nem igazán felel meg, de ez nem feltétlenül jelent rosszat. Az újdonság microATX méretű alaplapot fogad, és két-két darab 5,25, illetve 3,5 hüvelykes rekeszt kínál.

A 360 mm magas, 175 mm széles és 420 mm mély házban a meleg levegőt egyetlen 92 mm-es ventilátor terelheti kívülre, de ezt az egységet opcionálisan kell beszerezni. A tornyon az I/O panel elől kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 3.0-s csatlakozóval rendelkezik.

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez biztosította a megfelelő kivágást, illetve a termék része egy 450 wattos Chieftec iArena sorozatú tápegység. A csomag kicsivel kevesebb, mint 70 euróba kerül és még a 32 cm hosszú VGA-k is beszerelhetők, bár valószínű, hogy ezt a házat a gyártó inkább irodákba szánja, mivel otthonra a legtöbben inkább dizájnosabb vagy éppen letisztultabb megoldást keresnek.

Előzmények

Hirdetés