Hirdetés

Sharkoon elegancia a maszk mögött

Hirdetés

A Sharkoon bejelentette az Mask jelzésű számítógépházát, mely elegáns dizájnjával próbál majd hódítani a piacon. A fekete színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 5,25, valamint három 3,5, illetve négy 2,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok rejtve vannak.


[+]

A 450 mm magas, 210 mm széles és 490 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt két darab 12 cm-es légkavaró kelti. Ezek mellé további szélgépek helyezhetők méghozzá a fedlap alá rejtve azokat. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s és két darab 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.


[+]

A 6 kg-os ház a hosszabb VGA-k alkalmazására is lehetőséget ad, emellett a processzorhűtők egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán, továbbá a belső kábelezés és a vízhűtők csövei is igényesen elvezethetők a tervezők által kialakított réseken keresztül.

A Sharkoon Mask forgalmazása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés