Hirdetés

Tágas belsőt kínál az NZXT új háza

Hirdetés

Az NZXT bejelentette a Source 530 nevű házat, mely a tágas belsővel a játékosok számára lehet alternatíva. A teljesen feketére festett, 9,2 kg-os ház ATX, EATX, Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25, illetve hat 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. Az utóbbi meghajtók a szokásoknak megfelelően rejtett fiókba helyezhetők, illetve ide 2,5 colos adattárolók is beépíthetők.


[+]

Az 507 mm magas, 510 mm mély és 235 mm széles házban a meleg levegőt a hátul és felül elhelyezkedő 12-12 cm-es ventilátor távolítja el. A szellőzés javítható egy 20 vagy két 14/12 cm-es előlapi, illetve még egy felülre és két alulra szerelhető 12 cm-es légkavaróval. A tornyon az I/O panel elöl kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.


[+]

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül. A termékben maximum 444 mm hosszú VGA-k szerelhetők, de ehhez el kell távolítani az adattárolókat fogadó rekeszt, ám a 183 mm magas processzorhűtők felszerelését semmi sem akadályozza meg.


[+]

A NZXT a termék szállítását már megkezdte. A Source 530 90 euróért vihető haza.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés