Hirdetés

Memóriakártya-olvasóval kombinált AOpen CD-író

Az AOpen ShareMate XSW-2410U egy külső egység, amely különösen a digitális fényképezőgépet birtokló felhasználóknak jön majd jól. A készülék ugyanis hat különböző formátumú memóriakártyát kezel és tartalmukat gombnyomásra CD-re írja, akár akkumulátorról működve is.


Forrás: www.chip.de

Az író 24-szeres sebességgel írja az írható CD-ket, 10-szeres tempóval az újraírható CD-ket és 24-szeresen olvassa a CD-lemezeket. Mindemellett kezeli a Memory Stick, a Smart-Media-Card, a MultiMedia Card, az SD Card, valamint a CompactFlash Type I és Type II típusú memóriakártyákat is. A meghajtó USB 2.0-porton keresztül csatlakozik a számítógépünkhöz vagy akár a notebookunkhoz, támogatja a FAT16 és a FAT32 módokat, illetve az ISO9660-szabványú Multisession CD-RW-ket és beépített lítiumionos akkumulátorral is rendelkezik.

A Hardware-Mag német internetes oldal információi szerint a termék egy Error-Check, azaz hibakereső gombbal is rendelkezik. Az AOpen ShareMate XWS-2410U június végén, július elején lesznek kaphatók. Az AOpen árakat még nem közölt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOpen

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés