Mélyebbre ás az EVEREST új verziója

Megjelent az EVEREST Ultimate Edition 2006 otthoni felhasználóknak szánt diagnosztikai, sebességmérő és optimalizációs program 2.80-as verziója. Az alkalmazás újfajta mérési eljárásaival, az Intel új generációs Centrino mobil technológiájának kezelésével és a RAID tömbökbe szervezett háttértárak támogatásával a korábbinál jóval kiterjedtebb és mélyebb rendszervizsgálatot tesz lehetővé.

Az otthoni felhasználók, játékosok és a sebesség megszállottjai számára jó hír, hogy az EVEREST Ultimate Edition 2006 új verziója még mélyebbre enged ásni a rendszerbe. Az egyik legfontosabb változás, hogy a Lavalys fejlesztői teljesen újraírták a diagnosztikai program memóriaellenőrzési rendszerét és „memória másolás” néven új mérési eljárással egészítették ki. Így a memória vizsgálatánál már nem csak az olvasási, írási és késleltetési sebességet figyeli az EVEREST, hanem a másolásét is.


Újdonság a memória másolási sebességének mérése

Ezen kívül az új kiadás már támogatja az otthoni felhasználók körében egyre népszerűbb, eredetileg a szerverek számára kifejlesztett redundáns adattárolási eljárást, a RAID tömböket. A hordozható számítógépek tulajdonosai számára fontos újítás, hogy az új verzió már kezeli az Intel harmadik generációs Centrino mobil platformját is. Az alkalmazás ezentúl lehetőséget ad a hőmérsékleti és ventilátoradatok elmentésére – a háttérben futva akár tűréspróbák vagy játék közben is. A fejlesztők szándékai szerint ez a szoftver utolsó frissítése a 3.0-ás verzió megjelenése előtt.

A megújult Ultimate Edition 2006 mellet a vállalati rendszergazdáknak szánt Corporate Edition 2006 új verziója is letölthető a Lavalys weboldaláról. Utóbbi éves licencdíja bruttó 5520 forint, míg az Ultimate Edition egy éves használati jogáért cserébe bruttó 8280 forintot kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés