Sandra újra csúcsközelben

Egy év naptári kihagyás után megérkezett a SiSoftware szoftvercég nagy múltra visszatekintő rendszerdiagnosztikai programjának legújabb változata, a SiSoftware Sandra 2007. Az alkalmazás az előző verzió megjelenése óta eltelt időszakban rengeteget fejlődött, az új változat azonban nemcsak az újabb technológiák felismerésének lehetőségével bővült, hanem teljesen átalakult külsőt és vadonatúj teljesítménymérő modulokat is kapott.


Energiatakarékos-e vagy?

A Sandra 2007 felismeri az Intel, az AMD legújabb processzorait, köztük olyan modellekről is képes részletes információkat nyújtani, amelyek még nem is kerültek piacra (AMD AM2-es processzorok vagy a Conroe/Merom termékvonal), négy benchmarkmodul jelentősen megújult (ezek közül kettő béta-állapotú SSE4-támogatással gazdagodott), továbbá négy teljesen új modul is bekerült a repertoárba, köztük egy eddig még sehol nem látott, a processzor energiatakarékos üzemmódját értékelő teszttel.

A többplatformos, hat nyelven „beszélő” Sandra 2007 az előző verzióhoz hasonlóan négy változatban érhető el, ezek közül a korlátozott képességű „Lite” csomag otthoni felhasználók számára ingyenesen használható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés