Mehet a Fallout 76 B.E.T.A. az új Radeon Software-rel

A 18.10.2-es eszközillesztő két hibát is kijavít, az egyik ráadásul a Vulkan API-t használó programokat érinti.

Az AMD elérhetővé tette a 18.10.2-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely a Fallout 76 B.E.T.A. jelölésű, azaz lényegében az említett játék béta verziójához kínál egy friss profilt.

Hirdetés

A hibajavítások tekintetében a nemrég bekerült Vulkan implementáció bizonyos Vulkan API-t használó programokkal nem működött, így ezt a vállalat kijavította, emellett megoldották azt a gondot is, amely a több GPU-s rendszereket érintette az Assassin's Creed Odyssey című programon belül. Utóbbi véletlenszerűen kilépett, ha az adaptív élsimítást bekapcsolta a felhasználó, majd újraindította a játékot.

A 18.10.2-es verziójú, Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin Edition 18.10.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés