Hirdetés

Megjelent a Gigabyte Aorus hűtője

Hirdetés

Még a Computex előtt került ki pár fotó a Gigabyte Aorus sorozatába érkező felső kategóriás hűtőről, az ATC 700-ról, de részletesebb információkat akkor még nem lehetett tudni róla. Most viszont megtörtént a hivatalos bejelentés is, igaz, az ajánlott árat továbbra sem szeretnék elárulni.


[+]

Maga a borda egy hagyományos torony dizájnt kapott, a lamellákat három U alakban hajlított és 10 mm átmérővel rendelkező hővezető cső köti össze. A csövek a talpnál közvetlenül érintkeznek a processzor fedelével, a csomagban mellékelt rögzítések pedig minden kurrens foglalattal (így az AM4-gyel és korábbi AM, FM változatokkal, az LGA775-tel, LGA115x-szel és LGA1366, 2066, 2011 verziókkal) kompatibilisek. A levegő mozgatásáról két darab, push-pull rendszerben dolgozó 120 mm-es ventilátor gondoskodik, amelyek 500-1700 rpm közötti fordulatszámmal dolgoznak, és így 23,8-90 m3/h légszállításra képesek – a gyártó által megadott zajszint-tartomány egyébként 12-31 dB(A).


[+]

A hűtőről nyilván nem maradhatott le a manapság kötelező RGB kivilágítás sem, a felső burkolaton lévő Aorus logó tehát ennek megfelelően különféle színekben és effektekkel bolondítva pompázhat, mindez pedig a Gigabyte RGB Fusion rendszerének köszönhetően szabadon vezérelhető és más komponensekkel összehangolható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés