Hirdetés

Megérkezett az In Win tòu 2.0 és mellé a hozzá tartozó 1 kW-os tápegység is

Az In Win egy ideje már mutogatja a tòu utódát, most pedig hivatalosan is bejelentették legújabb extrém termékeiket.

Az extrém házairól ismert In Win az év elején kezdte demózni egyik különleges termékének, a tòunak az utódát, amely nemes egyszerűséggel tòu 2.0 névre hallgat, a hivatalos bejelentés azonban mostanáig váratott magára.


[+]

A méretes, alumíniumból és 5 mm-es edzett üvegből álló, szögletes építmény egyértelműen arra szolgál, hogy PC-nket a nagy nyilvánosság elé tárjuk, ennek megfelelően bal oldala és előlapja is átlátszó, de a tápegység alsó, elkülönített része is kapott egy üvegpanelt. Ennek jelen esetben azért van értelme, mert a házhoz táp is jár, mégpedig az In Win Signature Series SIV-1065W. Ahogy a névből is látszik, egy 1065 wattos tápegységről van szó, amely teljesen moduláris, ráadásul belül LED-es megvilágítást is kapott, amely az egyik átlátszó oldalfalon keresztül teszi láthatóvá az elektronikát. További érdekességet jelent a hátul elhelyezett komoly teljesítményű USB töltőport (5V/3A maximum) és a gép kikapcsolása után a hűtést tovább működtető megoldás. Ez utóbbi maximum 65 Watt leadására képes, és beállítható, hogy a számítógép leállása után még mennyi ideig menjenek a ventilátorok, pumpák és más elemek.

Visszatérve a házra, az üresen 16 kg-os, 595 x 295 x 672 mm-es toronyba E-ATX méretű alaplapokat is beépíthetünk, míg VGA-ból kiszerelt HDD-fiókkal 440 mm-es hosszig, processzorhűtőből pedig 185 mm-es magasságig tud példányokat fogadni. Hűtésre fent és elöl egyaránt három 120 mm-es ventilátorhelyet alakítottak ki, amelyekre 360 mm-es radiátor is felszerelhető. A limitált kiadásban készülő tòu 2.0-n egy apró tábla jelzi, hogy hanyadikként került le a gyártósorról, az előlapon pedig egy, a beépített LED-ek fényerejét szabályzó kapacitív panelt helyeztek el három USB-A 3.1 és egy USB-C 3.1 port mellett. És hogy mindezért mennyit kell fizetnünk? 1800 dollárt.

Előzmények

Hirdetés