Hirdetés

Megérkezett a Polaroid Z2300 instant kamera

Hirdetés

Ma jelentette be a Polaroid legújabb instant kameráját, a Z2300-at, ami méretben a tavalyi Z340 és a PIC-300 közé esik. A masina lelke egy 10 megapixeles szenzor – az optikáról azonban nem esik szó a sajtóközleményben. Hátul egy 3”-os kijelzőn nézhetjük meg fényképeinket, amelyeket egy legfeljebb 32 GB-os SD kártyára menthetünk el, de igény szerint akár ki is nyomtathatjuk a beépített ZINK Zero Ink fotónyomtatóval 2 x 3”-os (kb. 5 x 7,5 cm-es) méretben.

Az elkészült fotókat már a fényképezőben szerkeszthetjük (alapszinten), így számítógép közbeiktatása nélkül indítható a nyomtatás, amihez se tintapatron, se egyéb „eldobható kiegészítő” nem szükséges. Nyomatainkat a gyártó által biztosított és bővíthető számú keretekkel dobhatjuk fel, de akár a felvétel dátumát és pontos idejét is ráégethetjük a papírképre. A Polaroid elmondása szerint egy-egy nyomat kevesebb mint egy perc alatt készül el.

A gyári csomagban a fényképezőgép mellé kapunk tíz lap ZINK fotópapírt, egy újratölthető akkumulátort, egy töltőt, egy USB kábelt és egy áttekintőt. A Polaroid honlapján már elő is lehet rendelni a terméket, mely augusztus 15-től 160 dollárért – feketében vagy fehérben – lesz kapható. A fotómasina fényképezés mellett HD felbontású videók készítésére is képes.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés