Még az eddigieknél is kisebb lett az új Razer Huntsman

Az új Huntsman Mini 60%-os formátummal, minőségi kupakokkal és kétféle kapcsolóval igyekszik a vásárlók kedvében járni.

Az eredeti Razer Huntsman és a tavaly bemutatott, általunk is tesztelt Huntsman Tournament Edition után egy újabb, optomechanikus kapcsolókat alkalmazó billentyűzetet mutatott be a gyártó, amely a Huntsman Mini elnevezést kapta. A Mini utótag a 60%-os méretformátumra utal, vagyis az újdonság tervezésekor nem csak a numerikus padot, de a Home-End gombcsoportot, a kurzormozgató nyilakat és a felső F-sávot is kukázták.


[+]

A fekete és fehér színben is elérhető billentyűzet kétféle optomechanikus kapcsolóval lesz megvásárolható, közülük a lila színű a kattogósabb, míg a Red verzió lineáris karakterisztikával rendelkezik – utóbbiból ráadásul már a második generációs, halkabb működésű változat került be. A kupakok doubleshot kivitelűek és PBT műanyagból készültek, a felhasználó felől oldalon pedig a lehagyott gombokat helyettesítő másodlagos funkciók jelölései kerültek felfestésre.


[+]

Természetesen nem maradhatott le a Razer Chroma-kompatibilis, gombonként állítható RGB világítás, amelyet például a makrózási lehetőségekkel egyetemben a Razer Synapse szoftveren belül babrálhatunk. A konfigurálást követően a beépített memóriának, illetve a benne tárolható 5 felhasználói profilnak köszönhetően – ha nem ragaszkodunk hozzá – nem lesz szükségünk a program megnyitására.


[+]

A lecsatlakoztatható USB kábellel ellátott, anti-ghosting és NKRO funkciókkal felvértezett Razer Huntsman Mini lila kapcsolós verziója már rendelhető a gyártó weboldaláról 130 eurós áron, míg a piros switches variáns 10 euróval drágábban, augusztusban kerül a virtuális boltok polcaira.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés