Limitált szériás Patriot memóriacsomagok érkeznek

A Patriot összeállt az Intellel, és kifejlesztették az Intel Extreme Masters Limited Edition névre keresztelt DDR3-as memóriamodulokat. A névből már kitalálható, hogy limitált szériáról van szó, de a pontos mennyiségről még nincs adat. A memóriacsomagok 8, 16 és 32 GB-os összkapacitással érkeznek. Mindegyik opció tartalmaz négycsatornás működésre felkészített szettet, de kétcsatornás párosítás csak a 8 és 16 GB-os csomagokból lesz.


[+]

A XMP 1.3-as profillal kompatibilis termékeken a memórialapkák 1,5 V-os feszültségen üzemelnek, az effektív órajelük pedig 1600, 1866 és 2133 MHz lehet. Utóbbi két paraméter természetesen tuningnak számít, így az Intel nem garantálja a stabil működést, de jó esély van rá. A hűtésről egy méretes borda gondoskodik, ami természetesen a drágább modulok alapvető felszereltsége manapság.

Sajnos a Patriot nem számolt be a termékek időzítéséről, emellett az árakat sem lehet tudni. Mivel az újdonságok limitált példányszámban kerülnek az üzletekbe, így valószínű, hogy az átlagosnál magasabb árcédula várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés