Hirdetés

Kontrollálja a Controlt az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 436.15-ös meghajtóval két hibát is befoltozott az NVIDIA.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 436.15-ös meghajtót, amely egy frissített profilt kínál a Control című játékhoz.

Az új eszközillesztő hibajavításokat is kapott, így megszűnnek a rendszerszintű összeomlások azokon konfigurációkon, amelyek több, eltérő architektúrájú VGA-t tartalmaznak, illetve a Forza Motorsport 7-ben előforduló képi hibákat is sikerült korrigálni.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600, 2000 (Super) és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés