Hirdetés

Érdekes termékekkel bővül a notebookos kiegészítők sora

Érdekes kiegészítők érkeztek a notebookok piacára. A Cooler Master egy hűtővel, míg az Acer egy külső grafikus modullal csalogatja a vásárlókat.

A Cooler Master Choiix Stash nevű notebookállvány nemcsak hűt, hanem tárol is. A termékbe egészen pontosan egy 2,5 hüvelykes, SATA-300 portra köthető adattároló helyezhető, mely egy USB 2.0 interfészen keresztül fog kommunikálni a számítógéppel. A 320 mm széles, 230 mm mély és 50 mm magas notebookhűtő egyébként egy 80 mm-es ventilátorral üzemel, és a 15 hüvelykes vagy annál kisebb masinákat képes hidegre tenni.


Cooler Master Choiix Stash

A 590 gramm tömegű szerkezet a légkavarójához az USB porton keresztül szerzi a működéséhez szükséges áramot. A kieső interfészek miatt nem kell aggódni, ugyanis a beépített USB hub gondoskodik az utánpótlásról. A Cooler Master már szállítja a Choiix Stasht a partnereknek, az ajánlott fogyasztói ára 30 dollár lesz.

Az Acer a kiegészítő szerepét a lóerők oldaláról közelítette meg. A DynaVivid névre keresztelt külső grafikus modul a nemrég bemutatott Ferrari One notebookhoz való. Az XPG felületen csatlakoztatható készülék az AMD Mobility Radeon HD 4670-re épül, mely a DirectX 10.1-es API-t támogatja, és 320 shader processzorral működik.


Acer DynaVivid - Forrás: Cnet

A DynaVivid maximum 2048x1536 pixeles felbontást képes kiküldeni a D-Sub és a HDMI kimenetén, továbbá rendelkezik hat darab USB 2.0 porttal is. A 194 x 194 x 33 mm-es mérettel és 650 grammos tömeggel rendelkező készülék a működéshez külső áramforrást igényel, így a hordozhatóságról teljesen le kell mondani.

A DynaVivid novembertől elérhető az üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára 200 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés