Hirdetés

Különleges díszítésű notebookhűtő az Evercooltól

Egy érdekes, notebook alá helyezhető kiegészítő jelent meg a napokban az Evercooltól. A cég legújabb terméke a Zodiac II nevet kapta. A lapos eszköz egy notebookhűtő, ami kétféle kinézettel lesz kapható. Sötétszürke, Dark Night fantázianevű változata LED-ek nélkül, míg a fehér színű Star Light kék LED-ekkel lesz kapható. A hűtő felső része 2,2 mm vastagságú alumíniumból készült, az össztömege nem túlságosan nagy, 850 grammot nyom a szerkezet.

Az Evercool alapterülete 290 x 240 mm, a magassága pedig 38,5 mm. Méreténél fogva 9-14”-es notebookokkal és netbookokkal használható. Felületét nevének megfelelően a zodiákus jelek, azaz a tizenkét állatövi jegy szimbóluma díszíti, amik egyben az alattuk lévő ventilátor rácsaiként is funkcionálnak.

A Zodiac I-gyel szemben, amelyben két 7 cm-es légkavarót használtak, a II-ben egy 120 mm-es átmérőjű szélkereket találunk, ami 800 fordulat per perces sebességgel forog, a zajkibocsátása pedig 25 dB(A). A fekete, NP-311T és a fehér, NP-311W típusjelzésű, zodiákusokkal ékesített notebookhűtő pontos megjelenésről és árazásáról egyelőre nem számolt be a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés