2017. november 19., vasárnap

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

A JVC nagy teljesítményű 3D projektorral jelentkezett

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Magas kontrasztarány, magas fényerő és elképesztően magas ár, ez a DLA-F110.

Hirdetés

A JVC amióta felhagyott a tévék gyártásával és fejlesztésével, több energiát fordít más képmegjelenítő megoldásokra, így például a projektorokra is. Már évek óta igen erős pozíciókkal bírnak ebben a szegmensben, és az utóbbi időben egyre sűrűbben dobják piacra új eszközeiket is, amelyek között akadnak meglehetősen különös darabok is.

JVC DLA-F110
JVC DLA-F110

Jó példa erre a DLA-F110 típusjelzésű, háromdimenziós tartalmak megjelenítésére is képes modell. Az automata trapézkorrekció egy ilyen kategóriájú vetítőben már alapfunkció, és a kétszeres zoom, valamint a Full HD felbontás sem számít nagyon különlegesnek.

A komponens és D-Sub csatlakozó mellett került rá egy HDMI 1.4-es aljzat is, emellett 220 wattos higanylámpa kapott benne helyet, amelynek élettartama 3000 óra normál üzemmódú használat esetén. A projektor kiemelkedő, 30 000:1 valós kontrasztaránnyal, és átlagos 1700 Ansi Lumenes fényerővel büszkélkedhet. A vállalat szerint az alkalmazott képalkotó technológiáknak köszönhetően a kép minősége briliáns, de ettől függetlenül nem sokan fognak kiadni 11 000 dollárt egy ilyen eszközért, főleg úgy, hogy a szinkronjeladót és az aktív shutteres szemüvegeket külön kell megvásárolni hozzá.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.