Jones965 legújabb modjával a ROG 10. születésnapját ünnepli

Hirdetés

Ismét egy remek átalakított számítógéppel jelentkezett az egyik legsikeresebb hazai modder, akit a fórumon és a modder közösségben is jones965 néven ismerünk. Ennek a munkának az egyik különlegessége a relatíve rövid idő volt, ami nem csak a sokéves gyakorlatnak és rutinnak, hanem részben a felhasznált háznak tudható be. A Thermaltake Core P5 ideális terepet ad különleges PC építésére, hiszen egy plexivel takart, hatalmas, nyílt ház, amivel sokkal könnyebb dolgozni, mint mondjuk egy bonyolult toronnyal.


[+]

Persze, azért volt vele munka bőséggel. Először is az amúgy sem átlagos, alaplappal párhuzamosan elhelyezett bővítőkártyás részt dolgozta át jones965 úgy, hogy mindkét beépítésre szánt grafikus kártyát látni lehessen. Alaplap kapcsán természetesen csak az Asus jöhetett szóba, a ROG Rampage V Extreme deszkába Core i7-5960X került. Ez a spéci ház egyenesen megköveteli a vízhűtést, amihez gigantikus, négyventilátoros radiátor épült be.



[+]

A mod fő témája az Asus ROG márkájának idén aktuális tizedik évfordulója. Ennek örömére két nagyon komoly ROG grafikus kártya, azaz egy pár Matrix GTX 980 Ti került bele. Ezek normál esetben egymás takarásában lennének a Thermaltake házban, jones965 viszont úgy alakította át ezt a részt, hogy a két GeForce lépcsőzetesen, egymás alá kerüljön. Az i-re a pontot a vörössel alávilágított, gravírozott plexifedél tette fel, de a többi részletet is érdemes alaposan szemügyre venni.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés